اچ پی وی و روش های انتقال آن

همه چیز در مورد اچ پی وی و روش های انتقال آن

پیاده روی اربعین

بایدها و نبایدهای پیاده روی اربعین

خرید بیمه مسافرتی اربعین 1402

خرید بیمه مسافرتی اربعین 1402

حقوق بازنشستگی بیمه عمر سامان

حقوق بازنشستگی بیمه عمر سامان یا مستمری سامان 

بهترین بیمه آتش سوزی

بهترین بیمه آتش سوزی را کدام شرکت بیمه ارائه می‌دهد؟

بیمه تکمیلی نوزاد سامان

بیمه تکمیلی نوزاد چیست و چه شرایطی دارد؟

بهترین بیمه موبایل کدام است؟ مقایسه بین دو شرکت ارائه دهنده بیمه موبایل

بهترین بیمه موبایل کدام است؟

فهرست مطالب

بهترین بیمه موبایل کدام است؟

امروزه تلفن های همراه بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما را تشکیل می دهند و ما در طول روز زمان زیادی را به استفاده از آن می پردازیم. با توجه به اهمیت تلفن همراه در زندگی ما و نیز به دلیل گران شدن و افزایش قیمت هر روزه این دستگاه ها، محافظت از آن ها در برابر رویدادهای پیش بینی نشده مانند سرقت، گم شدن، آتش سوزی و خراب شدن ضروری است. در این گونه موارد بیمه موبایل کمک کننده است و شما می توانید با خیال آسوده از گوشی موبایل خود استفاده کنید.

شرایط و پوشش های بیمه موبایل کدام است

پوشش های بیمه موبایل و تبلت شامل چه مواردی است؟

به طور کلی بیمه موبایل برای جبران هزینه ها و خسارت هایی که که گارانتی های موبایل آن ها را تحت پوشش قرار نمی دهند به وجود آمده است. مواردی که بیمه موبایل آن ها را تحت پوشش قرار می دهد شامل: شکستن یا آسیب به صفحه موبایل، خراب شدن به دلیل آب خوردگی، آتش سوزی و سرقت موبایل یا تبلت است.

بیمه موبایل همچنین نوسانات برق( القا الکتریکی)، ضربه خوردن، شکستن تاچ و LCD، سیل، طوفان، سرقت با شکست محرز( از اتومبیل، محل کار و یا منزل در صورت تایید مقام قضایی و انتظامی) را به طور کامل تحت پوشش قرار می دهد.

پوشش سرقت در بیمه موبایل سامان چگونه است؟

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره کردیم، بیمه تلفن همراه سرقت را در صورتی که مورد تایید مقامات انتظامی و قضایی باشد تحت پوشش قرار می دهد. شکست محرز چیست؟ در واقع شکست محرز به معنی شکستن مانع برای دزدی است. به طور مثال سرقت با شکستن در، قفل و یا پنجره صورت گیرد. به عبارت ساده تر شکستن محرز یعنی در سرقت از زور استفاده شود و این به این معنی است که بیمه موبایل سرقت های معمولی مانند کیف قاپی که بدون شکستن محرز انجام می شود را تحت پوشش قرار نمی دهد.

پوشش بیمه موبایل برای سرقت

کدام موارد تحت پوشش بیمه موبایل قرار نمی گیرند:

بیمه موبایل نیز مانند سایر بیمه ها یک سری محدودیت ها دارد و به طور صد در صدی تمامی مواردی را که امکان دارد برای تلفن همراه اتفاق بیافتد را شامل نمی شود. در ادامه مواردی را که توسط بیمه موبایل قابل پیگیری نیستند را ذکر می کنیم.
• موارد تحت گارانتی
• خساراتی که به دلیل تعمیر اشتباه و یا نامناسب صورت می گیرد.
• عیوب ظاهری مانند خراشیدگی
• استهلاک عادی که به مرور زمان ایجاد می شود مانند زنگ زدگی و یا فساد تدریجی در اثر رطوبت و…
• سرقت گوشی و تبلت در حوادثی مانند زورگیری،‌ کف زنی و کیف قاپی
• خساراتی که به صورت عمدی به تلفن همراه وارد شود خواه توسط مالک و یا بستگان او صورت گیرد
• خسارت هایی که در اثر مخدوش شدن شماره سریال موبایل و تبلت صورت گیرد.
• خسارات ناشی از تعمیر و بازشدن موبایل در مراکزی غیر از مراکز تخصصی طرف قرارداد با شرکت بیمه

فرانشیز بیمه موبایل چیست و چقدر است؟

فرانشیز میزان مبلغی است که پرداخت آن به عهده فرد بیمه گذار است و شرکت بیمه موظف به پرداخت آن نیست.
به طور کلی فرانشیز بیمه موبایل به این صورت است:
• فرانشیز تعویض قطعه و تعمیرات: ۲۰٪ و حداقل ۱۰۰ هزار تومان.
• فرانشیز تعویض و یا تعمیر تاچ و LCD: ۴۰ ٪ و حداقل ۲۰۰ هزارتومان.
• فرانشیز خسارت کلی( غیر قابل تعمیر): ۳۰ ٪ قیمت روز دستگاه در زمان وقوع حادثه و یا قیمت درج شده در بیمه نامه. هرکدام که کمتر باشد.
• فرانشیز خسارت سرقت با شکست محرز: ۴۰ ٪ قیمت روز دستگاه در هنگام وقوع حادثه و یا قیمت درج شده در بیمه نامه، هرکدام که کمتر باشد.

پوشش بیمه موبایل برای شکستن ال سی دی موبایل

بیمه موبایل چند ساله است؟

بیمه موبایل مانند بیشتر بیمه نامه ها یکساله است و شما می توانید هر سال بیمه نامه خود را تمدید کنید. نکته ای که در این زمینه حائز اهمیت است میزان استفاده از خدمات بیمه ای است، در طرح بیمه موبایل شما فقط یکبار می توانید از خدمات بیمه ای بهره مند شوید و هنگام تمدید بیمه نامه در صورتی که خسارتی نداشته باشید می توانید از بیمه سامان تخفیف بگیرید.

نحوه محاسبه و پرداخت خسارت بیمه موبایل سامان چگونه است؟

برای این کار می توانید به مراکز و یا نمایندگی بیمه سامان مراجعه کنید و یا به صورت آنلاین مشخصات گوشی خود شامل نوع موبایل،‌ برند، مدل و قیمت روز آن را وارد کنید تا از میزان حق بیمه خود آگاه شوید.

آیا بیمه موبایل دوره انتظار دارد؟ برای این سوال باید بگوییم که بله بیمه موبایل در بیشتر شرکت های بیمه ای شامل دوره انتظار ۱۰ روزه می شود. این به این معنی است که اگر پس از ۱۰ روز از ثبت بیمه، گوشی شما خسارت ببیند بیمه آن را طبق تعهدات خود می پردازد. در صورت خسارت و یا سرقت گوشی موبایل باید در اسرع وقت آن را به بیمه اطلاع دهید پس از ۴۸ ساعت بیمه مسئولیت پرداخت خسارات را بر عهده نمی گیرد.

بیمه موبایل چه تفاوتی با گارانتی شرکتی موبایل دارد؟

در گارانتی شرکتی، شرکت تولید کننده با دریافت هزینه اضافی هنگام خرید متعهد می شود تا زمان معینی مثلا ۶ یا ۱۲ ماه قطعات موبایل دچار خرابی و یا مشکل نخواهند شد و در غیر این‌صورت خرابی هایی که بدون دخالت کاربر رخ دهد، شرکت سازنده به طور رایگان قطعه معیوب را تعویض می کند. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که عواملی مانند افتادن گوشی موبایل در آب و یا شکستن LCD و عوامل مشابه شامل گارانتی نخواهند شد.
حال آنکه بیمه موبایل دلایلی که شامل گارانتی می شود را تحت پوشش قرار نمی دهد و عوامل دیگری مانند سرقت موبایل با شکستن محرز، تعمیر موبایل و دستمزد تعمیرکار، شکستن LCD، آب خوردگی موبایل و عواملی از این دست تحت پوشش بیمه موبایل قرار می گیرند.

بهترین شرکت  ارائه دهنده بیمه موبایل کدام است؟

در ایران تنها دو شرکت بیمه موبایل ارائه می دهند. بیمه سامان و بیمه پارسیان هر دو بیمه کالا و تجهیزات الکترونیک از جمله موبایل و تبلت را پوشش می دهند. بین این دو شرکت بیمه، طرح الماس بیمه سامان محبوب ترین و پرطرفدارترین بیمه موبایل درایران است.

تعهدات بیمه موبایل سامان:

بیمه سامان خسارات بیمه گذار برای تعمیر تجهیزات الکترونیک از جمله موبایل که شامل دستمزد مرکز تعمیرات و هزینه خرید قطعات مورد نیاز است را پرداخت می کند. همانطور که پیش تر هم گفتیم در این طرح شرکت بیمه فقط یک بار هزینه های تعمیرات موبایل را می پردازد.
سقف تعهد بیمه سامان در زمان خسارات احتمالی در حال حاضر با توجه به قیمت گوشی موبایل ۵۰ میلیون تومان است. باقی تعهدات بیمه موبایل سامان همانطور که گفته شده صورت می پذیرد.

بیمه موبایل پارسیان

بیمه پارسیان برای بیمه موبایل ۳ طرح مختلف در نظر گرفته است که شامل طرح برنزی، نقره ای و طلایی است. بیمه پارسیان فقط در طرح طلایی سرقت با شکست محرز را تحت پوشش قرار می دهد و در مابقی طرح ها این مورد لحاظ نمی شود. مدت زمان اطلاع از تعمیرات موبایل در طرح برنزی ۱۰ روز کاری، طرح نقره ای ۳ روز و در طرح طلایی فقط ۱ روز است.

رسیدگی سریع به درخواست ها در سامینس:

جریان رسیدگی و پیگیری خسارات در سامینس از هر نوعی که باشد اعم از بیمه تکمیلی سامان، بیمه عمر سامان و یا بیمه موبایل سامان، در کمترین زمان ممکن اتفاق می افتد. در صورت بروز مشکلات و هنگام پیگیری خسارات، شما نیازی ندارید که زمان خود را در بیمه سپری کنید، کافی است مدارک خود را به کارشناسان سامینس تحویل دهید تا در سریع ترین زمان ممکن خسارات خود را دریافت کنید.

مطالب مرتبط:

بیمه تکمیلی گروهی sos | بیمه درمان گروهی و شرکتی آسماری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید