آخرین مقالات

بیمه خویش فرما

بیمه خویش فرما

بیمه خویش فرما

فرانشیز بیمه

فرانشیز بیمه

بیمه بازنشستگی سامان

بیمه بازنشستگی سامان

بیمه تکمیلی زایمان سامان

بیمه تکمیلی زایمان سامان

اچ پی وی و روش های انتقال آن

همه چیز در مورد اچ پی وی و روش های انتقال آن

همه چیز در مورد اچ پی وی و روش های انتقال آن

شرایط بیمه تکمیلی سامان برای عمل اسلیو معده

عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی سامان

گاها شما هم به این موضوع فکر کرده اید که بیمه تکمیلی که از خدمات آن بهره مند هستید، هزینه هایی را که برای سلامتی ضروری هستند را پوشش می دهد. پس این سوال شاید برای شما پیش بی آید که “هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی” امکان پذیر می باشد یا خیر و آیا این موضوع حقیقت دارد؟ اکثر افراد ممکن است که فکر کنند که این جراحی صرفا یک عمل زیبایی می باشد و بیمه تکمیلی هزینه ای بابت آن پرداخت نمی کند. اما در حقیقت این فکر اشتباه است و این عمل را همه افراد صرفا برای زیبایی انجام نمی دهند. در غیر این صورت با عواقب جبران ناپذیری در آینده رو در رو خواهند شد و حال اگر جبران و پوشش های هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی سامان، سوال و پرسش شما می باشد در این مقاله به بررسی صفر تا صد آن می پردازیم، لطفا تا پایان ما را همراهی کنید.

در این مطلب خواهیم دانست:

اسلیو معده چیست؟

اسلیو معده یکی از جراحی هایی است که بر روی قسمت معده انجام می شود و در طی فرآیند آن، افراد می توانند بسیار راحت تر و سریع تر لاغر شوند و به صورت کاملا طبیعی اشتهای شان کاهش پیدا می کند. این سبک از لاغری به قدری در زمانه ها موفق بوده که توانسته نظرات و واکنش های مثبت بسیار زیادی را از افراد جذب کند و تجوجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است. اگر دارای چاقی بیش از اندازه یا مریضی هستید و با داشتن برنامه های رژیم و ورزش از حوصله و زمانتان خارج است، می توانید از عمل اسلیو معده بهره مند شوید. البته این فرآیند زمانی درست و مناسب می باشد که نزد یک متخصص حرفه ای بروید.

تفاوت جراحی اسلیو معده و بای پس معده

اسلیو معده: همانطور که پیش تر هم توضیح داده شد، جراحی اسلیو معده شامل برداشتن بخشی از معده است که در نتیجه آن حجم معده کوچکتر می شود. اسلیو معده مانند بای پس شامل تغییر مسیر یا اتصال مجدد روده نیست. اسلیو معده در وهله اول موجب کوچکتر شدن معده می شود و به دلیل برداشته شدن قسمتی از معده که نقش ترشح هورمون گرلین (هورمون تحریک گرسنگی) را دارد، شخص دیرتر از عمل بای پس گرسنه می شود و در نتیجه باعث کاهش مصرف غذا و کاهش وزن می شود. در این روش حدود ۸۰٪ از حجم معده برداشته می شود.

بای پس معده: جراحی بای پس معده با روش لاپاراسکوپی انجام می شود و طی آن مسیر عبور مواد غذایی از مری به معده را کوتاه می کنند. بای پس در زبان انگلیسی به معنی میانبر است و این جراحی نیز به همین دلیل به عمل بای پس معروف شده است. در این روش بیشتر مواد غذایی مستقیما وارد روده می شود و دفع می شود. بای پس علاوه بر کاهش ظرفیت معده، بر جذب مواد غذایی و کالری آن تاثیر می گذارد و به این ترتیب موجب کاهش وزن می شود.

اسلیو معده بهتر است یا بای پس معده؟

انتخاب بین این دو به عوامل مختلفی از جمله نیازها و اهداف سلامتی فرد بستگی دارد. داده های آماری و رضایت بیماران ممکن است متفاوت باشد، بنابراین برای انتخاب بهترین روش باید با متخصص گوارش مشورت کنید تا بر اساس شاخص توده بدنی شما بهترین روش را پیشنهاد دهد. هر دوی این روش ها کاهش وزن و بهبود شرایط مرتبط با چاقی مفرط را نشان داده اند.

تحقیقات نشان می دهد که بای پس معده ممکن است در ابتدا منجر به کاهش وزن بیشتر شود، ولی در دراز مدت تفاوت در نتایج کاهش وزن بین اسلیو معده و بای پس معده کاهش می یابد. و در پایان عوارض احتمالی پس از عمل در بای پس کمتر از عمل اسلیو معده است. در بای پس معده نتایج زودتر حاصل می شود ولی بیمار نمی تواند مواد مغذی غذاها را به خوبی ذخیره کند، زیرا غذاها خیلی زود از طریق روده دفع می شوند و احساس گرسنگی زودتر نمایان می شود.

آیا بیمه سامان هزینه های مربوط به عمل اسلیو معده را پرداخت می کند؟

در بسیاری از سایت ها می خوانید که بیمه سامان هزینه های این عمل را پرداخت می کند، در صورتی که چنین نیست. تنها در موارد بسیار کمی که شاخص توده بدنی فرد بالاتر از ۴۰ باشد هزینه های این عمل را بیمه متقبل می شود و این در صورتی است که فرد پس از صدور بیمه نامه به این شاخص برسد.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که فرد هنگام ثبت بیمه نامه باید شاخص توده بدنی کمتری از این مقدار داشته باشد وگرنه امکان صدور بیمه نامه برای وی وجود نخواهد داشت. نکته دیگری که در این زمینه حائز اهمیت است، پرداخت هزینه عمل توسط بیمه سامان است؛ نه تنها بیمه سامان، بلکه سایر شرکت های بیمه ای نیز هزینه های مرتبط با زیبایی را پرداخت نمی کنند مگر در موارد خاص که به آن اشاره کردیم.

تنها هزینه ای که بیمه تکمیلی انفرادی سامان آن را پرداخت خواهد کرد هزینه های مربوط به موارد پاراکلینیکی است که معمولا هزینه ای برابر هزینه عمل جراحی دارند. به طور مثال در عمل جراحی اسلیو معده، هزینه های مربوط به سونوگرافی ها، آزمایشات و داروها پیش و پس از عمل را بیمه سامان طبق تعهدات پرداخت خواهد کرد.

با چه شرایطی بیمه تکمیلی سامان هزینه های مربوط به اسلیو را می پردازد؟

• بازه سنی بین ۱۸ تا ۶۰ سال
• توده بدنی بیشتر از ۴۰
• تداوم توده برای چند سال متوالی

هزینه اسلیو معده با بیمه تکمیلی

یکی از موضوعات بیمه گذاران، تعرفه های هزینه اسلیو معده با بیمه تکمیلی می باشد. بیمه تکمیلی سامان تمامی هزینه های عمل را پرداخت نخواهد کرد و مبلغی را تحت پوشش بیمه تکمیلی نسبت به شرایط سلامتی فرد بیمه شده، سقف تعهدات و طرح انتخابی بیمه تکمیلی سامان، تعرفه عمل در وزارت بهداشت و هزینه و میزان فرانشیز بیمه نامه بستگی دارد. پرداخت بخشی از هزینه عمل اسلیو معده، تحت عنوان فرانشیز بیمه بر عهده بیمه گذار می باشد. از آنجایی که هزینه عمل اسلیو معده بالا است و فرانشیز بیمه مبلغ کمی نیست و ممکن است چند درصد از هزینه عمل را فرد بیمه گذار پرداخت کند.

هزینه عمل اسلیو معده در سال 1404 چقدر است؟

جراحی اسلیو معده هم در بیمارستان های دولتی و هم خصوصی صورت می گیرد. ولی در بیمارستان های خصوصی به دلیل کامل تر بودن تجهیزات و امکانات بهتر است. همچنین در صورتی که بخواهید این عمل را در بیمارستان دولتی انجام دهید باید چندین ماه در نوبت بمانید، ولی در بیمارستان های خصوصی این عمل نیاز به نوبت خاصی ندارد و در کمترین زمان ممکن انجام می شود.

1-بیمه تکمیلی بدون بیمه تأمین اجتماعی و سلامت چیست و چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

یکی از سوال های پرتکرار، استفاده از بیمه تکمیلی انفرادی سامان بدون داشتن بیمه پایه است. در پاسخ به این سوال باید بگوییم که تمامی افراد چه بیمه پایه داشته باشند و یا نداشته باشند می توانند از بیمه تکمیلی انفرادی سامان استفاده کنند با این تفاوت که افرادی که بیمه پایه ندارند باید ۱۸٪ مازاد نرخ حق بیمه طرح های مختلف را بپردازند.

بیمه تکمیلی انفرادی و خانوادگی سامان،برای افراد بالای 70 سال قابل انجام نیست . و این افراد فقط از طریق بیمه های گروهی و شرکت بیمه می شوند.

پوشش زایمان در بیمه تکمیلی انفرادی 9 ماه دوره انتظار دارد. یعنی از روز صدور بیمه تا روز تولد نوزاد باید 9 ماه گذشته باشد تا هزینه زایمان توسط بیمه پرداخت شود.

اگر تشخیص بیماری قبل از شروع بیمه باشد، هزینه جراحی و بستری مربوط به آن بیماری توسط بیمه پرداخت نمی شود.

 توضیح اینکه در زمان شروع بیمه نامه باید یک فرم درباره شرایط جسمی و سوابق پزشکی تکمیل شود و به تایید پزشک معتمد بیمه سامان برسد. و اگر فرد بیماری خود را اعلام نکند ، چون همه سوابق روی کد ملی فرد ثبت میشود، بیمه سامان بعد از مدتی متوجه شده و بیمه نامه فسخ می گردد و حق بیمه فرد مرجوع نمی شود.

خلاصه: بیمه تکمیلی سامان در همه مراکز درمانی قابل استفاده است.

توضیح اینکه تعداد زیادی از مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه سامان هستند، اما حتی اگر به مراکز غیر طرف قرارداد با بیمه سامان هم مراجعه کنید ، بیمه تکمیلی هزینه های شما را پوشش می دهد. برای اطلاع از جزییات، راهنمای استفاده از بیمه تکمیلی سامان را مطالعه کنید.

بیمه سامان 5125

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید