بیمه تکمیلی ناباروری و نازایی

اگر به این صفحه مراجعه کرده اید به احتمال زیاد با مشکلات ناباروی دست و پنجه نرم می کنید. بسیاری از شرکت های بیمه ای به دلیل افزایش هزینه های درمان و نیزافزایش مشکلات نازایی و ناباروری، هزینه های مربوطه را تحت پوشش قرار داده اند.

هر چند که این هزینه ها در ایران نسبت به کشورهای دیگر ارزان تر است ولی به دلیل افزایش قیمت خدماتی مانند IVF و نیز نیاز به تکرار این فرایند برای رسیدن به هدف، زوجین هزینه های زیادی را باید بپردازند. بیمه تکمیلی سامان با چندین طرح مختلف هزینه های مربوط به نازایی و ناباروری را تا سقف معین پوشش می دهد.

بیمه تکمیلی ناباروری و نازایی چیست؟

در ابتدا باید بگوییم منظور از ناباروری به ناتوانی پس از یکسال اقدام به بارداری گفته می شود. البته پس از یکسال امکان بارداری وجود دارد که این مقدار برای خانم هایی که بیشتر از ۳۵ سال دارند به ۶ ماه کاهش می یابد و در صورتی که بارداری صورت نگیرد باید به روش های درمانی روی آورد اما به دلیل هزینه های زیاد درمان، انجام آن با بیمه های پایه هزینه زیادی به دنبال دارد.

بیشتر شرکت های بیمه ای از جمله بیمه سامان موارد مرتبط به زایمان و ناباروری را به عنوان یکی از پوشش های اصلی در بیمه درمان تکمیلی قرار داده اند. موارد مربوط به زایمان و نازایی هم در طرح های بیمه تکمیلی انفرادی و هم بیمه تکمیلی گروهی سامان پوشش داده می شود و شما می توانید با هر میزان بودجه ای طرح متناسبی را برگزینید.

برای دریافت بیمه ناباروری و نازایی چه شرایطی باید داشته باشیم؟

ما بیمه ای تحت عنوان بیمه ناباروری و زایمان به صورت مجزا نداریم و برای استفاده از خدمات مرتبط باید حتما بیمه تکمیلی (گروهی یا انفرادی) داشته باشید. برای اینکه بتوانید از مزایای بیمه ناباروری استفاده کنید توجه به چند نکته حائز اهمیت است.

نکته اول: سن خانم باید کمتر از ۴۰ سال باشد، بنابراین افراد بالای ۴۰ سال نمی تونند از مزایای این طرح استفاده کنند. چون با بالا رفتن سن شانس باروری نیز کاهش می یابد.

نکته دوم: شرکت های بیمه ای برای استفاده از خدمات ناباروری و زایمان یک دوره انتظار ۹ ماه تا یکسال دارند و پس از گذشت این مدت از زمان ثبت نام می توانید از خدمات بیمه ای بهره مند شوید. توجه به این نکته نیز اهمیت بسیار دارد که بیمه ناباروری با تولد فرزند و یا گذشت ۱۰ سال از زمان ثبت نام به پایان می رسد. به شما پیشنهاد می کنیم برای اینکه بتوانید از خدمات بیمه تکمیلی ناباروری استفاده کنید یکسال قبل اقدام به ثبت نام کنید.

شرایط برخورداری از بیمه تکمیلی ناباروری سامان

هزینه های مربوط به درمان ناباروری در بیمارستان های دولتی و خصوصی چقدر است؟

یکی از پرهزینه ترین درمان ها در خدمات پزشکی هزینه های مربوط به درمان ناباروری است و برای اینکه نتیجه حاصل شود باید بین ۱ تا ۳ سال تحت درمان بود. در بیمارستان های دولتی این مقدار به حدود ۱۰ میلیون تومان می رسد که شما برای هر دوره باید این مقدار را بپردازید. یک دوره کامل شامل ۳ مرحله است که برای آن باید حدود ۳۰ میلیون تومان بپردازید.

در مراکز و بیمارستان های خصوصی این مقدار بسیار بیشتر است و برای هر دوره به طور میانگین باید حدود ۲۰ میلیون تومان بپردازید که برای ۳ دوره آن بیش تر از ۶۰ میلیون تومان باید هزینه کنید.
در صورتی که تحت پوشش بیمه تکمیلی باشید شما فقط میزان فرانشیزی که برعهده دارید را میپردازید و کاهش بسیار چشم گیری در هزینه های خود شاهد خواهید بود.

بیمه تکمیلی ناباروری چه مواردی را تحت پوشش قرار می دهد؟

شرکت های مختلف بیمه ای با هم تفاوت های جزئی در ارائه این خدمات دارند ولی به صورت کلی مواردی که بیمه تکمیلی ناباروری آن ها را تحت پوشش قرار می دهند شامل:

1. IVF یا لقاح آزمایشگاهی
2. GIFT یا انتقال سلول های جنسی به درون لوله های رحم
3. ZIFT یا انتقال رویان به درون لوله رحم
4. IUI (میکرواینجکشن) لقاح داخل رحمی
5. هزینه های داروهای ناباروری
6. خدمات پاراکلینیکی مانند سونوگرافی و ماموگرافی برای تشخیص و درمان
7. هزینه های اتاق خصوصی یا هزینه همراه بیمار با تشخیص پزشک
یکی از نکات مهم در این زمینه هزینه های مرتبط با سقط جنین است که بیمه درمان تکمیلی تعهدی در این زمینه نمی پذیرد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 16 میانگین: 5]